Hoquei sobre herba

La selecció estatal femenina goleja en el seu debut en l’europeu

Supera Escòcia per 4-1, mentre que el combinat masculí perd per 4-2 contra Bèlgica

El debut de les seleccions espanyoles masculina i femenina en el campionat d’Europa que s’està disputant a Amsterdam ha tingut uns resultats diferents. El combinat femení ha golejat Escòcia per 4-1, mentre que el masculí ha perdut per 4-2 contra Bèlgica. La selecció estatal femení, amb sis jugadores d’equips catalans, ha dominat les escoceses des de l’inici i s’ha avançat en el minut 5. Tot i tenir ocasions ha arribat al descans amb aquest resultat,. En l’inici de la segona part ha marcat dos gols en un minut i mig (3-0) i ha sentenciat el partit. En aquest tercer període ha fet el quart, i a dotze minuts del final Escòcia ha marcat el 4-1. Dilluns Espanya jugarà contra els Països Baixos.

En la categoria masculina la selecció espanyola ha perdut per 4-2 contra Bèlgica, vigents campiona mundial i d’Europa. El conjunt estatal, amb dotze jugadors d’equips catalans, ha inaugurat el marcador en el minut 7, però el conjunt belga ha donat la volta al partit en el minut 33, i en el 50 ja guanyava per 4-1. Demà Espanya s’enfrontarà a Rússia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)