Futbol sala

Andreu Plaza compta amb Dyego pel desempat contra l’Inter

El Barça confia que hi haurà entre 1.300 i 1.600 seguidors al Palau en el decisiu partit de dimecres

Dyego, encara amb molèsties al turmell dret, jugarà dimecres en el decisiu partit de quarts de final al Palau contra l’Inter Movistar (20 h). El brasiler pràcticament no va jugar ahir a Torrejón ni tampoc va participar en la tanda de penals però Plaza creu que uns dies després ja estarà a punt per ajudar a l’equip contra un rival que s’ha convertit aquesta temporada en una vertadera bèstia negra per als blaugrana. Han jugat sis partits i els de Torrejón n’han guanyat quatre: final de la Supercopa, final de la copa d’Espanya i dos a la lliga, com a visitant al Palau i el primer dels quarts de final. Els altres dos, jugats a Torrejón, han acabar amb el mateix resultat (3-3). Afortunadament els penals van permetre a l’equip superar el match ball i jugar-s’ho tot al Palau.

El ritme de venda d’entrades és molt alt i el club calcula que hi haurà entre 1.300 i 1.600 aficionats a les grades, un factor més a tenir en compte. Una de les figures de l’Inter, el pivot Pito, el seu jugador més desequilibrant, és dubte per una lesió als isquiotibials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)