Hoquei sobre herba

La selecció espanyola és golejada pel Països Baixos (1-7), l’amfitriona de l’europeu

Dimecres es jugarà contra Irlanda la classificació per la semifinal

La selecció espanyola ha perdut per golejada (1-7) contra els Països Baixos, l’amfitriona i actual campiona, en la fase de grups de l’europeu femení que s’està disputant a Amsterdam. El conjunt estatal, amb sis jugadores d’equips catalans, es jugarà el passi a les semifinals en l’últim partit del grup contra Irlanda dimecres. Amb un empat es classificarà.

Espanya ha iniciat el partit amb ganes i creant ocasions, però el primer gol se l’ha fet en pròpia porta i les neerlandeses han començat a aprofitar les seves ocasions. Al descans s’ha arribat amb un 3-0. En el tercer quart el combinat estatal ha encaixat tres gols més (0-6) i el darrer ha sigut anivellat fins i el partit ha acabat amb l’1-7.

Demà torna a l’acció la selecció espanyola masculina que jugarà contra Anglaterra, buscant la classificació per la semifinal.