Hoquei sobre herba

Anglaterra deixa Espanya fora de les semifinals (3-2) a l’europeu

Els gols de Pau Quemada i Xavi Lleonart no han estat suficients per l’equip, que havia de guanyar de dos gols

El combinat espanyol d’hoquei sobre herba ha quedat fora de les semifinals de l’europeu en caure aquesta tarda contra Anglaterra (2-3) i ara lluitarà a Amsterdam per la cinquena posició contra Gal·les. L’equip de Fred Soyez necessitava guanyar per dos gols per aspirar a tornar a una final, com fa dos anys, però un triplet de l’anglès Sam Ward ho ha fet impossible. Ward, especialista en els penals córner, marcant-ne dos en els minuts 13 i 14. A quatre minuts del descans Pau Quemada ha tornat l’esperança a l’equip (1-2), que bolcat en atac ha fet el 2-2 després d’una bona acció de Xavi Lleonart, però en l’últim sospir, sense Quico Cortés a la porteria, els anglesos han fet el gol del triomf.