Hoquei sobre herba

La selecció espanyola es queda sense medalla en l’europeu

L’equip estatal femení perd per 3-1 contra Bèlgica en el partit pel tercer i quart lloc

La selecció espanyola femenina ha perdut el partit pel tercer i quart lloc contra Bèlgica i no ha pogut pujar al podi en el campionat d’Europa que s’està disputant a Amsterdam. L’equip estatal, amb sis jugadores d’equips catalans, ha perdut per 3-1 contra Bèlgica i ha finalitzat en la quarta posició.

En el primer temps el domini ha sigut de les jugadores belgues, que han marcat l’1-0 en el minut 21. Espanya ha millorat el seu joc després del gol, però s’ha arribat al descans amb aquesta mínima diferència. En el mínim 42 Bèlgica ha marcat el segon gol, i el combinat estatal ha disposat de dos penals corner molt seguits que no ha transformat. El 2-1 ha arribat en el minut 46 gràcies a Lucia Jiménez, però un minut després Bèlgica ha fet el 3-1. En els darrers tres minuts del partit el combinat estatal ha disposat de tres penals corners consecutius i cap ha acabat en gol.