Esports de muntanya

Doble rècord en l’Olla de Núria de major nivell de la història

El noruec Stian Angermund i la suïssa Maude Mathys rebaixen els millors registres de Kilian Jornet i Mireia Miró. Jan Margarit i Núria Gil, nous campions catalans de curses de muntanya

El noruec Stian Angermund i la suïssa Maude Mathys han rebaixat els millors registres de l’Olla de Núria, la prova inaugural del Golden Trail World Series, que després d’un any d’absència per la Covid-19 ha viscut la seva edició de major nivell, amb uns 700 participants, un centenar dels quals de renom internacional. Angermund ha necessitat 2h04:16 per completar els 21,5 km de recorregut, amb un desnivell positiu de 3.880 m, i ha millorat en 10 minuts la plusmarca de Kilian Jornet, que datava del 2009. El corredor noruec ha estat el més ràpid en una cursa molt competida que s’ha decidit poc abans del Pic de Noucreus, on s’ha distanciat de Rémi Bonnet, segon classificat. Els vuit primers han rebaixat la marca de Jornet, cosa que evidencia el nivell dels participants.

Amb 2h21:52, Mathys també ha rebaixat el millor registre de Mireia Miró. Els títols de campions catalans han estat per a Jan Margarit, tretzè de la general amb 2h16:40, i Núria Gil, setena amb 2h46:54.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)