Més esport

El Vallparadís derrota el Platja d’Aro KC en la final de la lliga catalana (32-29)

El Vallparadís s’ha alçat amb el trofeu de campió de la lliga catalana després de superar Platja d’Aro KC per 32-29 (15-16 al final del segon quart) en la final jugada al l pavelló Sant Llorenç de Terrassa. L’equip gironí ha tingut un inici forca inspirat i deixant clar que venien a donar-ho tot en aquesta la seva 1a final de lliga que disputaven. Amb aquest resultat final, el KA Vallparadís es classifica automàticament per a la disputa de la propera Europa Cup 2022, i el Platja d’Aro KC, per a la Europa Shield 2022. Es desconeixen encara les dates i els països que seran seu d’aquestes dues competicions internacionals de clubs, però s’espera que es puguin disputar com és costum durant el pròxim mes de gener.

En el lliurament de premis es va entregar al dels màxims encistelladors del curs: David Puertas del PKC amb 37 gols i Míriam Moraleda del Vallparadís amb 34.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)