Triatló

La catalana Anna Godoy, confirmada per competir en els Jocs de Tòquio

La triatleta barcelonina Anna Godoy, que debutarà en uns Jocs, ha declarat que anar als Jocs de Tòquio “és un somni fet realitat” que li produeix una sensació de “molt orgull”, perquè, a més, serà la primera olímpica d’una família d’esportistes en la que el seu pare, el Paco –am b el renom del el Tauró–, va ser un dels pioners d’aquest esport a Catalunya i l’Estat; i el seu germà gran, Cesc, també ha estat nombroses vegades internacional.

“Estic súper orgullosa de poder ser jo la primera que vagi a uns Jocs Olímpics; perquè també aniré una mica en representació d’ells dos”, ha explicat a la seu del Comitè Olímpic Español (COE), Anna Godoy, en el marc de la presentació de l’equip de l’esport que uneix la natació amb el ciclisme i la cursa a peu que competirà el mes que ve en la cita olímpica de la capital japonesa. “Estic molt motivada, amb moltes ganes que arribi aquell dia”, ha comentat la campiona catalana, que ha explicat com va viure l’any d’ajornament dels Jocs, a causa de la pandèmia de la Covid-19.

“Com tots al principi, suposo, perquè no sabíem què passaria; però després m’ho vaig prendre amb calma, entrenant; i pensant que un any més em donava l’opció de ser millor triatleta”, ha declarat a Efe Anna Godoy.

“Ara em queda un mes de durs entrenaments als Pirineus (a la Cerdanya). Pot ser que potser sigui el mes més dur, quant a entrenaments, de la meva vida; però sóc conscient de tot el que porto en aquests mesos, amb molta motivació i amb ganes”, ha dit. “Anar a uns Jocs Olímpics és un somni fet realitat”, ha apuntat. “La de Tòquio serà una carrera molt dura. Mai he competit en aquestes condicions”, ha indicat a Efe la barcelonina, en referència a la calor i la humitat que es trobarà a finals de juliol a la capital del Japó. “És difícil dir un lloc”, ha comentat, en ser preguntada amb quin se n’aniria satisfeta de Tòquio. “Però me n’aniré contenta si ho he donat tot”, ha precisat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)