Golf

Els catalans brillen al Campionat d’Europa

Tres jugadors amateurs catalans han acabat entre els 10 primers en la categoria d’Individual masculí

El Campionat d’Europa Individual Masculí, disputat a Golf du Médoc (França), ha tingut clar protagonisme de jugadors de la FCGolf, després de finalitzar la competició avui amb tres jugadors amateurs catalans entre els 10 primers. El barceloní David Puig va tancar el torneig en tercera posició, amb un total de 269 cops (-15) després de no poder arribar als dos primers, al finalitzar el torneig amb una volta de par (71). També ha tingut un paper destacat Joel Moscatel, que sempre va estar entre els primers classificats, amb voltes de 64,67,69 i 70, i que finalment es va haver de conformar amb el quart lloc, amb un total de 270 cops (-14) . La participació catalana també va tenir a un altre destacat jugador com Victor García-Broto, que segueix en un gran moment de joc com ja ha demostrat en l’Alps Tour, i en l’Europeu Amateur, va finalitzar vuitè, amb 274 cops (-10), després d’anar de menys a més fins a aquest bon vuitè lloc final. La victòria se la va endur el danès Christoffer Bring, amb un total de 264 cops (-20), superant a el lider de les dues últimes jornades, el suec Ludvig Aberg, que va acabar segon, amb 266 (-18).