Ciclisme

Roglic abandona el Tour de França víctima de les lesions

L’eslovè Primoz Roglic, segon de la passada edició del Tour de França, no prendrà la sortida de la novena etapa avui a causa dels dolors que li provoquen les lesions que va patir en una caiguda durant la tercera, va informar el seu equip, el Jumbo. El ciclista, antepenúltim dissabte en la vuitena etapa amb meta a Le Grand Bornand, no s’ha restablert de les ferides causades i va acabar a més de 35 minuts, el que el va situar sense opcions de lluitar per la general liderada pel seu compatriota Tadej Pogacar .

El corredor eslovè va patir una dura caiguda en la tercera etapa i va efectuar dos dies més tard una decebedora contrarellotge, la seva especialitat. El ciclista assegura en un comunicat publicat pel seu equip que ha pres la decisió en coordinació amb els seus directors i amb l’objectiu de poder preparar-se per altres objectius en el que resta de temporada.

“No té sentit continuar així. Ara és el moment de recuperar-me i concentrar-me en els meus nous objectius. Estic molt decebut d’haver de deixar el Tour, però he de acceptar-ho. Segueixo sent optimista i miro cap endavant”, assegura. No amaga, per un altre costat, la seva voluntat de lluitar per l’or en els Jocs de Tòquio.

Roglic, que a més del segon lloc en el Tour de l’any passat compta en el seu palmarès amb les Voltes a Espanya de 2019 i 2020 i amb el tercer lloc al Giro d’Itàlia del 2019, era un dels favorits per a la victòria final al costat de Pogacar.

Però la caiguda soferta camí de Pontivy li va provocar nombroses ferides, sobretot al còccix i, encara que inicialment va assegurar que no era res greu, no ha pogut superar-les.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)