Atletisme

Bestué, Monné, Guerra i Gràcia, a les seves finals de l’europeu sub-23

Els atletes catalans debuten en plena forma en el campionat que ha començat avui a Tallinn (Estònia)

Actuació brillant dels atletes catalans en la primera jornada del campionat d’Europa sub-23 que es disputa a Tallinn (Estònia). Jäel-Sakura Bestué i Anrau Monné s’han classificat per a les finals dels 100 m; Jaime Guerra ho ha fet per la de salt de llargada, i Àlex Gràcia per a la de perxa.

Bestué, campiona d’Europa júnior el 2019, ha estat quarta de la seva semifinal (11.36, +3 de vent). Amb més força ha competit encara Monné en les semifinals masculines. Ha estat tercer en la seva amb 10.32 a una centèsima del la seva marca personal. Guerra, per la seva banda, s’ha col·locat en la llista de favorits en fer la millor marca de tots els participants en la qualificació de llargada: 7,96 millor marca personal.

S’han classificat per a les semifinals de demà Carlos Sáez (1.500 m), Sara Gallego (400 m tanques) i Bernat Erta (400 m), aquests dos darrers amb clares aspiracions de medalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)