Atletisme

Aitana Radsma, a les portes del podi en els 100 m tanques de l’europeu sub20

L’atleta escalenca, amb 13.48, ha ocupat el quart lloc i s’ha quedat a 2 centèsimes de la medalla de bronze

L’escalenca Aitana Radsma (Playas Castelló), amb un registre de 13.48, s’ha quedat a només 2 centèsimes del podi dels 100 m tanques de l’europeu sub20, que es disputa a Tallinn. L’empordanesa ha reaccionat tard al tret de sortida (0.206) i, tot i la seva bona progressió final, no ha pogut escalar fins a les places d’honor, que estaven perfectament al seu abast. El títol ha estat per a la gran favorita la suïssa Ditaji Kambundji (13.03), que en les semifinals havia establert un nou rècord dels campionats (13.01). Les altres places del podi se les han repartit les poloneses Weronika Barcz, amb marca personal (13.42), i Marika Majewska (13.46), que ha deixat Radsma fora de les medalles. En tot cas, l’empordanesa ha obtingut el millor resultat d’una atleta catalana en una competició internacional en aquesta especialitat “Estic contenta d’haver arribat a una final de l’europeu, tot i que m’hauria agradat rebaixar la meva marca personal [13.39]”, ha comentat la velocista després de la prova.

En els 1.500 m, Víctor Blasi (CE Universitari) ha obtingut la condició de finalista en acabar vuitè amb un registre de 3:49.90. El títol ha estat per a l’irlandès Cian McPhillips (3:46.55).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)