Voleibol

La selecció catalana cadet femenina guanya l’or en l’estatal de Valladolid

El cadet masculí i els dos infantils signen el bronze en una actuació històrica del voleibol català

La Federació Catalana de Voleibol ha col·locat per primer cop en la història les quatre seleccions cadets i infantils al podi dels campionats d’Espanya, disputats a Valladolid. El premi gros se l’ha endut el cadet femení, que va guanyar l’or després de mostrar-se intractable durant tot el campionat i de cedir un sol set en la final contra Madrid. L’equip dirigit per Miguel Fuente i Arthur Cohen va exhibir solidesa en defensa i contundència en atac.

El conjunt cadet masculí, liderat per Alberto Toribio i Camilo Caro, va superar al combinat de Madrid (3-1) en la pugna per la medalla de bronze. També van aconseguir la tercera plaça els dos conjunts infantils. El femení, entrenat per Joshua Pérez i Sònia Fandos, es va imposar per 3-0 al País Valencià, i el masculí, amb Agustín Almendralejo i Carla Visciglia en la direcció tècnica, va superar Extremadura, per 3-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)