Natació

Ona Carbonell denuncia no poder fer lactància en els Jocs

Natació. La catalana va ser mare fa un any, i tot i que volia viatjar amb el seu fill Kai a Tòquio, les mesures de seguretat que hi ha li impedien veure’l

La catalana Ona Carbonell (Barcelona, 5/6/1990) va denunciar ahir, a través d’Instagram, les mesures que hi ha a la vila olímpica de Tòquio, on no podia estar amb el seu fill. La nedadora va ser molt crítica amb la situació que es viu en els Jocs: “Ho passaré molt malament, i espero que després pugui continuar amb la lactància.” La medallista olímpica, que té 31 anys i va tenir un fill que es diu Kai, ha mostrat el seu disgust: “Volia manifestar la meva decepció i desil·lusió perquè finalment hauré de viatjar sense ell, i volia fer-ho públic perquè tothom en sigui conscient, i poder-ho normalitzar de cara al futur.”

Carbonell, que va fer la denúncia en un vídeo de dos minuts mentre donava mamar al seu nadó, ha liderat una protesta que vol que serveixi de precedent: “Vaig parlar amb el COI i el Comitè Olímpic Espanyol, vam fer un escrit amb la meva entrenadora i finalment em van dir que sí, que me’l podia endur, però les mesures de seguretat són tan complicades per sortir i anar a l’hotel amb la meva parella i el meu fill, que vaig haver de renunciar que vingués.” Carbonell ha convertit el seu vídeo denúncia en viral, i són moltes les dones i també els homes que han donat suport a la nedadora i a la seva crida.

LA DENÚNCIA

Estic decebuda i desil·lusionada de no poder estar amb el meu fill d’un any
Ona Carbonell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)