Tennis taula

La seva quarta cita olímpica

Tennis de taula. Gàlia Dvorak afronta els Jocs de Tòquio amb ganes de donar-ho tot. Debuta avui contra una rival de la preliminar i si guanya en la segona eliminatòria tindrà la 31a favorita

Gàlia Dvorak disputarà els seus quarts Jocs Olímpics, segons en la prova individual, i hi arriba en un bon moment de joc i amb moltes ganes de donar-ho tot. La mataronina, de 33 anys, ja va estar a Pequín 2008, Londres 2012, Rio 2016 i ara jugarà a Tòquio 2020. “Després de les sensacions de Rio m’agradaria simplement jugar a donar-ho tot, acabar els partits que jugui i marxar sabent que m’he preparat bé i que ho he donat tot”, ha explicat abans d’iniciar la competició.

Gàlia Dvorak, 77 del rànquing mundial, no coneix la rival en la primera eliminatòria (12.30 h), ja que sortirà de la ronda preliminar que jugaran la nigeriana Olufunke Oshonaike (174) i la nord-americana Juan Liu (449). Si supera aquest partit, la mataronina tindrà una rival molt més complicada en la segona eliminatòria, l’eslovaca Barbora Balazovo, 54 del món i 31a favorita en els Jocs de Tòquio.

La seva companya a l’equip estatal Maria Xiao (72 del món) disputa el primer partit (14 h) contra la kazakh Anastassya Lavrova (166), i si la supera en el segon l’espera la jugadora de Hong Kong Wai Yam Minnie Soo, 30 del món i 17a favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)