Gimnàstica

El conjunt espanyol, fora de la final per equips

La selecció, amb les catalanes Laura Bechdejú, Marina González i Alba Petisco, i la madrilenya Roxana Popa, ocupa el desè lloc després de les quatre primeres subdivisions

La selecció espanyola, amb les catalanes Laura Bechdejú, Marina González i Alba Petisco, a més de la madrilenya Roxana Popa, ocupa el desè lloc (157,128 punts) després de les quatre primeres subdivisions, d’un total de cinc, de la jornada de qualificació dels Jocs de Tòquio i ja no té cap possibilitat de classificar-se per a la final de les vuit millors de dimarts. La millor de l’equip estatal ha estat Popa (54,099), amb diferència la més experimentada, seguida per Bechdejú (51,199), Petisco (50,598) i González (49,498). En tot cas, bona actuació de l’equip espanyol, tenint en compte la joventut de les seves integrants i la condició de debutants de totes quatre.

Simone Biles, líder

Quan només falta una subdivisió per disputar-se, Simone Biles lidera la classificació individual amb 57,731 punts amb les següents notes parcials: 14,966 en salt, 14,566 en asimètriques, 14,066 en barra i 14,133 en terra. L’explosiva gimnasta nord-americana, que a Tòquio defensa els títols individuals, per equips, terra i salt, s’ha mostrat més reservada que altres ocasions en espera d’oferir la seva millor versió quan es juguin les medalles. En la classificació per equips, el primer lloc és per al Comitè Olímpic Rus (171,629), seguit dels Estats Units (170,562) i Xina (166,863).

L’adeu de Chusovitina

Capítol a part mereix la gimnasta uzbeca Oksana Chusovitina, que amb 46 anys afrontava la seva vuitena cita olímpica. Amb una nota de 14,166, la llegendària gimnasta no n’ha fet prou per guanyar-se un lloc entre les vuit millors de salt i, per tant, ha posat el punt i final a la seva dilatada carrera olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)