Tennis

Paula Badosa ja és a vuitens

Tennis. La begurenca juga contra l’argentina Nadia Podoroska, després d’eliminar Iga Swiatek, la campiona Roland Garros el 2020

Paula Badosa va superar la segona eliminatòria del torneig olímpic amb un triomf contra la polonesa Iga Swiatek, la sisena cap de sèrie i campiona de l’edició 2020 de Roland Garros, per 6-3 i 7-6 (4) en 1h48. “He jugat a un gran nivell: en els moments importants he pogut jugar agressiva, del tot convençuda, a més de servir i restar molt bé”, explicava a Eurosport.

L’argentina Nadia Podoroska, campiona dels darrers Panamericans i 38a del rànquing WTA, serà avui la rival de la begurenca –29a del món– en els vuitens de final. “Sempre he estat una jugadora que tenia bons cops i talent, però mentalment em costava molt. Aquest any, passi el que passi, lluito cada pilota, em focalitzo del tot en el moment i no penso en el que vindrà”, exposava la begurenca, que assegura que la pinya que han fet les tennistes de la federació espanyola a Tòquio és vital.

Badosa tindrà avui un dia molt atrafegat. En la segona tanda de dobles, fent parella amb Sara Sorribes, juga contra les txeques Barbora Krejcikova i Katerina Siniakova. La tennista de la Vall d’Uixó també va accedir als vuitens després d’eliminar la francesa Fiona Ferro per 6-1 i 6-4, igual que Garbiñe Muguruza amb la xinesa Qiang Wang, per 6-3 i 6-0.

El serbi Novak Djokovic s’enfrontarà en vuitens amb el malagueny Alejandro Davidovich. “La idea és que a mesura que avancem comencem més tard. Seria el millor per a nosaltres”, deia el màxim favorit a l’or, després d’exposar les seves queixes per la calor i els horaris dels partits als organitzadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)