Hoquei sobre herba

La primera victòria arriba contra el Japó (1-4)

La selecció estatal ha remuntat el gol inicial i matiner dels amfitrions

La primera victòria de la selecció espanyola masculina ha arribat contra el Japó, l’amfitrió, per 1-4 i encara manté les seves aspiracions de classificar-se pels quarts de final. El conjunt japonès s’ha avançat en el segon minut de joc amb un penal corner, però un minut després Xavi Lleonart ha empatat en la mateixa jugada. En el segon període el conjunt estatal s’ha distanciat en el marcador amb gols de Pau Quemada de penal corner i de David Alegre, i amb l’1-3 s’ha arribat al descans. El conjunt estatal ha buscat ampliar el marcador per tenir una diferència de gols més favorable en cas de possibles empats en el grup. Només a cinc minuts del final Xavi Lleonart ha fet el seu segon gol de penal stroke i ha establert el resultat definitiu.