Natació

Mireia Belmonte, catorzena en els 800 m lliure

La badalonina queda fora de la final i només li resta el relleu de 4x100 m estils per tancar la seva actuació en els Jocs de Tòquio

La badalonina Mireia Belmonte ha tancat la seva participació en les proves individuals dels Jocs de Tòquio amb un catorzè lloc en els 800 m amb un registre de 8:26.71. La recordista catalana, que ha competit en l’última sèrie, ha transitat pràcticament des de l’inici en la sisena posició, lluny de la nord-americana Katie Ledecky, la gran favorita al títol i que ha marcat el millor registre de les participants amb 8:15.67. L’última marca per accedir a la final l’ha acreditat la xinesa Jianjiahe Wang, amb 8:20.58.

Per acabar la seva actuació a Tòquio a Belmonte li restarà encara el relleu de 4x100 m estils, on farà la posta de papallona al costat de les nedadores del CN Sant Andreu Jessica Vall (braça), Àfrica Zamorano (esquena) i Lidón Muñoz (crol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)