Hoquei sobre herba

La selecció espanyola acaba quarta i jugarà els quarts de final contra Bèlgica

Pau Quemada ha classificar al combinat estatal amb un gol en l’últim minut contra Austràlia (1-1)

La selecció espanyola ha finalitzat en la quarta posició del grup A, un cop han finalitzat la resta de resultats. L’Argentina ha guanyat per 4-1 a Nova Zelanda i ha acabat tercera per davant d’Espanya. El combinat estatal, amb tretze jugadors catalans, s’enfrontarà en els quarts de final a Bèlgica, la subcampiona olímpica, que ha finalitzat primera del grup B. El partit serà diumenge a una hora que s’ha de determinar.

Un gol de Pau Quemada de penal corner a 48 segons per acabar el partit contra Austràlia ha classificat a la selecció espanyola masculina pels quarts de final. Espanya ha empatat (1-1) i ha sumat el punt que necessitava per assegurar-se un lloc entre els quatre primers.

El partit ha començat amb més d’una hora de retard per una forta tempesta. Un cop s’ha iniciat el joc els australians han començat a dominar i s’han avançat en el minut 18 amb un gol de penal corner de Tom Wickham. Austràlia ha disposat de més ocasions, mentre que el combinat estatal n’ha tingut algunes, com un pal d’Albert Beltrán. Tot i que ha buscat l’empat en tot moment s’ha arribat al descans amb l’1-0, i també a l’inici del darrer quart. A deu minuts del final la bola ha entrat dins la porteria australiana, però s’ha consultat el vídeo i no s’ha concedit el gol per uns peus. A sis minuts de la fi del partit la selecció espanyola ha disposat de tres penals corners consecutius i no ha marcat. En el darrer minut ha arribat un altre penal corner i aquest cop el potent xut de Pau Quemada ha tocat al porter i ha entrar dins la porteria a 48 segons de la fi. L’1-1 ha donat la classificació pels quarts de final al conjunt de Fred Soyez.