Handbol

Espanya fa aigües contra França (36-31)

L’equip de Jordi Ribera troba a faltar Viran Morros i perd clarament la pugna pel lideratge de grup

La selecció espanyola ha notat el cop moral i esportiu de la baixa de Viran Morros, ha flaquejat en defensa i ha perdut clarament contra França (36-31) en la pugna pel primer lloc de grup. Amb l’accés a quarts de final assegurat, el conjunt de Jordi Ribera ha de vèncer diumenge a Argentina per certificar la segona plaça de grup.

Amb la baixa de Viran Morros, lesionat, Ribera ha apostat per col·locar Julen Aguinagalde al costat de Gedeón Guardiola en l’eix de la defensa 6-0. Amb tot, França ha començat més efectiva i amb les canonades dels blaugrana Mem i N’Guessan, i el parisenc Remili ha pres la iniciativa (6-3). L’exclusió momentània de N’Guessan i una defensa 5-1 ha donat aire a l’equip espanyol, que ha pogut restablir l’equilibri. Ha estat un miratge perquè un parell de pèrdues han tornat a impulsar el contraatac del conjunt bleu, que amb un parcial de 4-0 ha tornat a obrir forat (10-6). Aquesta tònica s’ha mantingut fins al descans. L’equip espanyol no acabava d’ajustar la defensa, li ha faltat punteria en atac i ha arribat a la mitja part amb un desavantatge considerable (18-12).

El guió del partit s’ha mantingut en la segona part, amb França dominant Espanya en totes les facetes del joc. Amb Remili (9 gols) i Descat (7 gols) com a braços executors i Gerard (11 aturades) sòlid sota els pals, l’equip de Guillaume Guille ha arribat a manar de fins a 8 gols de diferència (30-22). Amb el partit decidit, l’equip espanyol ha pogut maquillar una mica el resultat final gràcies a l’aparició dels catalans Aleix Gómez (5 gols) i Antonio García (4).

D’altra banda, per cobrir la baixa de Viran Morros, Ribera ha escollit al jugador del Kielce Miguel Sánchez-Migallón, que ja viatja cap a Tòquio per afrontar el tram final del torneig olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)