Triatló

La catalana Anna Godoy és desena amb el relleu estatal

El relleu de triatló de la delegació espanyola, amb la participació de la barcelonina Anna Godoy, ha acaba en la desena posició de setze participants amb un temps d’1h26:31, a 2:52 de la Gran Bretanya, que s’ha endut l’or amb una gran autoritat amb un registre d’1h23:41 arrodonit un darrer relleu excepcional d’Alex Yee, molt superior en la cursa a peu. França ha intimidat i ha arribat fins i tot al lideratge en la sector de bicicleta de l’últim relleu, amb Vincent Luis desfermat, però Yee ha aguantat l’embranzida, conscient que en la cursa a peu marcaria la diferència. Exhaust, Luis tampoc no ha pogut contenir la força del nord-americà Morgan Pearson. Els EUA han acabat segons amb 1h23:55 i França ha completat el podi tercera amb un registre d’1h24:04.

Godoy, per la seva banda, ha fet un registre de 22:08, el dotzè millor de les participants. Ha lluït en la natació –cinquena amb 3:46–, ha estat setzena en la bicicleta amb 10:38 i dotzena en la cursa a peu amb 6:33. En la primera transició ha estat 40 segons i en la segona, 31. Els següents relleus els han fet Fernando Alarza (12è amb 15:01); Miriam Casillas (14a amb 23:22) i Mario Mola (4t amb 20:28) i que ha estat a punt d’atrapar els australians, novens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)