Partit molt complert i golejada enfront Austràlia (5-16)

La selecció espanyola continua intractable amb quatre victòries en quatre partits

La selecció espanyola masculina continua intractable en el grup B dels Jocs Olímpics i ha golejat per 5-16 Austràlia. És la seva quarta victòria en quatre partits i continua liderant el grup. Dilluns es jugarà en l’últim partit contra Croàcia la primera posició. El conjunt estatal ha fet un partit molt complert contra els australians i no els hi ha deixat cap possibilitat d’entrar en el partit. Un 1-4 d’entrada i tres gols seguits en l’inici del segon quart (2-7) han situat el 3-8 al descans.

En la segona meitat el combinat estatal ha continuat amb el seu encert en atac i ha acabat el partit marcant sis gols en superioritat i tres gols de penals. També ha estat molt bé en defensa i a la porteria, i Dani López Pinedo ha fet 14 aturades i ha tingut un 74 per cent d’encert sota els pals. La selecció espanyola, amb set catalans, ha anat ampliant la seva avantatge fins el 5-16 final. Álvaro Granados ha marcat quatre gols i Felipe Perrone tres.

El seleccionador d’Austràlia és el croat Elvis Fatovic que és el proper entrenador de l’Atlètic Barceloneta i al seu davant ha tingut pràcticament a tot el seu equip, ja que deu dels tretze jugador d’Espanya són del Barceloneta.