Hoquei sobre herba

Espanya, eliminada en els “shoot outs” per les britàniques

Berta Bonastre ha fet el 2-2 a nou minuts del final però la portera britànica Hinch ha estat un mur en la tanda final

La selecció espanyola d’hoquei, amb set jugadores catalanes, ha caigut contra la campiona olímpica, la Gran Bretanya, en els quarts i no podrà tornar a les semifinals d’una cita olímpica. Les últimes que va jugar van ser les de Sydney 2000. El partit, que ha acabat en empat (2-2), s’ha decidit en els shoot outs (0-2). La portera de les campiones, Hinch, ha aturat els tres intents de les jugadores del combinat espanyol. Berta Bonastre ha fet el 2-2 a nou minuts del final. L’equip ha buscat amb insistència el gol de la victòria però les britàniques s’han defensat amb ordre.

Hannah Martin, en una jugada individual, i Grace Balsdon, en un penal córner, han fet els dos gols de la Gran Bretanya. L’1-1 l’ha marcat Belén Iglesias, també en un penal córner.

Les britàniques jugaran la seva semifinal contra els Països Baixos –rival en la final de Rio 2016– i l’altra la protagonitzaran l’Argentina contra l’Índia.