Vela

Xammar: “Ha sigut un camí molt llarg i difícil”

Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez s’han mostrat molt contents per la medalla de bronze que han guanyat en la classe 470 i han valorat tota la feina que han fet. El barceloní ha explicat: “Ha estat un camí molt llarg i molt difícil. Fa cinc anys érem els 15 del món. Anàvem a dormir creient que era possible”. Jordi Xammar ha manifestat que estan molt contents i agraïts. “Som molt feliços i ho vull agrair a tothom que ens ha ajudat a arribar fins aquí, en especial als meus pares, que de petit em portaven a fer regates”.

El gallec Nicolás Rodríguez també s’ha mostrat molt satisfet i ha parlat d’un somni acomplert: “La medalla em sap a glòria, a la feina ben feta. Al final s’ha patit bastant, però els somnis es fan realitat”. El regatista de Vigo també ha explicat que fa cinc anys estava a punt de deixar la vela i iniciar una aventura professional a Holanda com odontòleg i el rebre la trucada de Jordi Xammar per iniciar aquest projecte olímpic l’hi ha permès complir aquest somni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)