Natació

Desè lloc amb futur

Natació artística.Tió i Ozhogina tanquen el duet amb bones sensacions en una exhibició de les russes Kolesnitxenko i Romaxina

Iris Tió i Alisa Ozhogina van acabar en la desena posició en la final de duet de rutina lliure, en la qual van executar una coreografia de la cançó flamenca La malagueña. La catalana i l’andalusa van obtenir 88,667 punts, que es van afegir al resultat de rutina tècnica del dia anterior –van ser onzenes i milloren una posició–i van tancar la seva participació amb 175,5948. En la final hi van prendre part dotze duets. Tió té només 18 anys i Ozhogina n’ha fet 20. El duet és una aposta de futur que ha completat una bona actuació en el seu debut i atresora bones sensacions.

Sis ors de Romaxina

Svetlana Kolesnitxenko i Svetlana Romaxina (ROC) van abassegar i es van endur l’or (195,9079) amb un exercici impecable que va merèixer 98,8000. És l’onzè or en duet seguit de les russes i el sisè or des de Pequín 2008 de Romaxina, la nedadora més llorejada de la disciplina de la història dels Jocs, superant els cinc d’Anastasia Davidova i Natalia Istxenko. El podi el completen la Xina (194,4499) i Ucraïna (189,4620).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)