Piragüisme

Craviotto és setè en el K-1, i pensa en el K-4

Piragüisme. El lleidatà no va fer una bona sortida i va quedar lluny del podi en la prova en què té dues medalles olímpiques

Saúl Craviotto va acabar en la setena posició en la final del K-1 200 m i, després de guanyar dues medalles en els dos darrers Jocs Olímpics en aquesta prova –plata a Londres 2012 i bronze a Rio 2016–, es va haver de conformar amb el diploma. El lleidatà ha de disputar el K-4 500 m, en què ell i els seus companys Marcus Cooper Walz, Rodrigo Germade i Carlos Arévalo han de lluitar per les medalles i tenen possibilitats de pujar al podi. Saúl Craviotto té possibilitats de guanyar la cinquena medalla olímpica; també va guanyar dues medalles d’or en el K-2 500 de Pequín 2008 i en el K-2 200 m de Rio.

En la final del K-1 200 m Saúl Craviotto no va fer una bona sortida i ja no va poder estar en la lluita per les medalles. Va ser setè amb 35.568, a mig segon de la primera posició, i a tres dècimes i mitja del podi. El títol va ser per a l’hongarès Sandor Totka, amb 35.035. El madrileny Carlos Arévalo va ser cinquè (35.391). En les semifinals el lleidatà va ser quart de la segona sèrie (35.934), per només una dècima, i va passar a la final amb el vuitè temps dels vuit finalistes.

EL PROTAGONISTA

Fa uns quants dies que dic que el meu objectiu és el K-4, que en el K-1 venia a intentar entrar en la final
Saúl Craviotto
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)