Piragüisme

D’entrada, rècord olímpic

Piragüisme. El K-4 500 liderat per Saúl Craviotto i que completen Marcus Walz, Carlos Arévalo i Rodrigo Germade estableix el millor registre en la modalitat en uns Jocs

Saúl Craviotto (Lleida, 1984), amb Marcus Walz, Carlos Arévalo i Rodrigo Germade, va establir el rècord olímpic del K-4 500 m (1:21.658) en la primera eliminatòria, en la qual un dels màxims favorits a l’or aconseguia l’accés a les semifinals d’aquesta matinada com a cap de sèrie. La final és a les 5.37 h. El K-4 d’Eslovàquia va ser segon a 149 mil·lèsimes i és un dels grans rivals del bot de la federació espanyola juntament amb els alemanys Max Rendschmidt, Ronald Rauhe, Tom Liebscher i Max Lemke.

Craviotto, que té en el seu palmarès dos ors –en K-2 500 a Pequín i a Rio– una plata –en K-1 200 m a Londres– i un bronze el 2016 també en la prova de la qual va ser setè a Tòquio, el K1-200. El també palista David Cal i la nedadora Mireia Belmonte tenen quatre podis en uns Jocs i el lleidatà, banderer de la delegació espanyola al costat de la badalonina, aspirava a ser l’esportista de l’Estat amb més medalles olímpiques. “No podem tirar coets perquè és una eliminatòria i la gent no ha ensenyat les seves armes”, deia Craviotto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)