Bronze per a la selecció espanyola en el comiat de Raúl Entrerríos

La selecció espanyola, amb el sarrianenc Jordi Ribera i sis jugadors catalans, ha guanyat el bronze contra Egipte en el darrer partit de Raúl Entrerríos.

Egipte ha tingut dos gols de marge a l’inici (4-2), en el que seria l’últim desavantatge espanyol perquè el parcial de 0-3 (4-5 Ángel Fernández al minut 11) donava la iniciativa a l’equip de Ribera. Dues exclusions egípcies permetien ampliar l’avantatge (14-17 i 15-18 a porteria buida) a la selecció espanyola , que amb un menys al final de la primera meitat fallava l’atac per establir la màxima de quatre (16-19).

La posada en la segona meitat ha afavorit Egipte, que al minut 7 situava l’empat a 21. Antonio Garcia ha agafat la responsabilitat ofensiva per impedir que la selecció egípcia arribés a posar-se per davant (27-28, sisè gol del vallesà). Alex Duixebàev, una gran defensa col·lectiva i Raúl Entrerríos donaven aire a l’equip de Jordi Ribera, que perdia Gedeon Guardiola a 2:46. Duixebàev amb un menys mantenia l’intercanvi 29-31. El temps mort de Ribera a 1:12 amb el 30-31 ha permès Duixebàev erigir-se com a heroi (30-32) i Entrerríos ha pogut tancar el marcador (31-33).