Tennis

Badosa perd contra Marino en els setzens del Masters 1.000 de Montreal

Paula Badosa ha perdut per 1-6, 7-5 i 6-4 contra la sorprenent canadenca de 30 anys Rebecca Marino (220a) en els setzens del Masters 1.000 de Montreal. Badosa ha sortit molt concentrada i ha trencat el servei de la seva nerviosa rival tot just en el primer joc del partit. Amb marge de seguretat n’ha fet prou per consolidar el trencament mentre Marino, erràtica, feia figa en els intercanvis des del fons. La catalana, molt superior, ha encarrilat el set amb un segon break (3-0). El 4-0 en només 12 minuts definia perfectament la gran diferència entre totes dues. Marino, que en l’eliminatòria anterior havia fet fora Madison Keys (16), s’entestava en buscar cops guanyadors sense èxit. Badosa ha salvat una pilota de trencament amb 4-1 i ha tancat el parcial amb virulència en 24 minuts.

Marino (1m83) ha millorat en el segon set i ha exhibit la seva potent dreta i un bon servei. El partit s’ha tornat de sobte costerut amb la canadenca repartint pals des del centre de la pista i la de Begur trampejant el temporal. Fins al punt que la tennista local ha consumat el seu primer break en el cinquè joc. Badosa ha reaccionat amb un contrabreak instantani (3-3). Irregular, la de Begur ha perdut dos cops seguits el servei (4-5 i 5-6) i ha claudicat per 5-7. En plena efervescència, Marino, tennista que va deixar el circuit entre el 2013 i el 2018 per problemes de salut mental i que s’esta reivindicant amb força, ha esmicolat de nou el servei de Badosa (1-2) i ja no ha cedit la iniciativa. Amb 2-5, la catalana ha signat un parcial de 2-0 (4-5), però la canadenca ha segellat el partit amb el seu servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)