Ciclisme

De la Cruz, l’únic català en la Vuelta

Ciclisme. El sabadellenc serà el líder de l’UAE de Tadej Pogacar, que és baixa, en una prova que coneix bé, ja que va ser setè en la general en les edicions del 2016 i el 2020

L’UAE ha confirmat que David de la Cruz (Sabadell, 1989) serà el líder de l’equip en la Vuelta a Espanya, que comença dissabte, en absència de l’eslovè Tadej Pogacar, doble vencedor del Tour. De la Cruz, que té dos setens llocs en la general (2016 i 2020), serà l’únic ciclista català en la prova. Marc Soler, que ha fitxat precisament per l’UAE per al 2022, encara està convalescent de la caiguda en el Tour, on va topar contra una espectadora. El terrassenc Antonio Pedrero, un altre dels escaladors del Movistar, no ha estat convocat.

Al costat de De la Cruz a l’UAE, hi haurà Joe Dombrowski (EUA), Ryan Gibbons (Sud-àfrica), Rafal Majka (Polònia), Juan Sebastián Molano (Colòmbia), Rui Oliveira (Portugal), Jan Polanc (Eslovènia) i Matteo Trentin (Itàlia), un equip amb ciclistes de vuit nacionalitats. La Vuelta començarà a Burgos, amb una contrarellotge per equips de 7,1 km. 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)