Futbol sala

El Barça perfila una pretemporada atípica amb sis amistosos

S’inicia el 23 d’agost i el nou tècnic blaugrana no podrà comptar amb els mundialistes

El nou entrenador del Barça, Jesús Velasco, i el seu segon entrenador, Sergi Altisent, ja han planificat la pretemporada del primer equip, que serà atípica per la disputa del mundial del 12 de setembre al 3 d’octubre. La pretemporada del primer equip s’iniciarà el 23 d’agost i el Barça no podrà comptar amb els internacionals, mentre que Sergio Lozano estarà en el tram final de la recuperació de la lesió al genoll.

Serà una pretemporada en bona part conjunta amb l’equip filial pels pocs efectius disponibles. El conjunt blaugrana ha planificat els següents amistosos en el mes de setembre: Del 3 al 5 de setembre jugarà el Torneig de Ripollet, el dia 4 d’enfrontarà a l’Emotion Zaragoza i el 5 al FS Ripollet. El dia 9 jugarà a Mataró i el 15 a Tudela contra el Ribera Navarra. El dia 22 visitarà al Palma Futsal i el dia 29 rebrà al Palau Blaugrana el mateix equip del Palma.

El campionat del món finalitzar el 3 d’octubre i el Barça debuta a la lliga el 9 d’octubre a la pista del Palma Futsal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)