Tennis

Paula Badosa no continuarà amb el tècnic Javier Martí

Tennis. Treballaven junts des de feia onze mesos i havien obtingut grans resultats

Palau Badosa i el seu entrenador Javier Martí no continuaran treballant junts la resta de la temporada. La jugadora empordanesa ho va fer públic en un comunicat en què va agrair al tècnic tota la feina feta: “En Javi m’ha ajudat en un moment molt important de la meva carrera. Ha sabut transmetre’m la calma necessària per tornar a trobar el rumb, un fet que li agrairé sempre. Estic molt agraïda per tot el treball que hem fet junts.”

Javier Martí i Paula Badosa feia onze mesos que treballaven plegats, després que l’empordanesa posés fi a la seva relació amb Xavier Budó. En aquests mesos la jugadora de Begur ha aconseguit grans resultats, i també s’ha situat entre les 30 millors jugadores del rànquing mundial, al lloc 29 el juliol passat. Paula Badosa també va guanyar el seu primer torneig de la WTA a Belgrad, va arribar als quarts de final dels Jocs Olímpics de Tòquio i als de Roland Garros, mentre que a Wimbledon es va situar en els vuitens. Badosa acaba de perdre en la segona eliminatòria en el Masters 1.000 de Montreal, i a final de mes ha de jugar l’obert dels Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)