Piragüisme

Mònica Doria, bronze en C1 en l’europeu sub23 d’eslàlom

La palista andorrana del Cadí Canoe-Kayak ja havia estat quarta en K1

La palista del Cadí Canoe-Kayak Mònica Doria Vilarrubla ha guanyat la medalla de bronze en la categoria C1 femení sub23 de l’europeu d’eslàlom, que s’ha disputat a Solkan (Eslovènia). Sisena en la semifinal, la palista andorrana ha millorat la seva actuació en la prova definitiva i amb un registre de 106.61, només ha cedit davant la txeca Tereza Fiserova (103.56) i la britànica Bethan Forrow (106.34). Doria ja s’havia quedat a les portes del podi en K1, on va ocupar el quart lloc, a només 16 centèsimes de la tercera plaça.

En C1 sub23 masculí, Miquel Travé era un clar aspirant al podi després del segon lloc en al semifinal, però en la final s’ha hagut de conformar amb la sisena posició. En K1 es va classificar en setzè lloc i es va quedar fora de la final per culpa de 4 segons de penalització. Sí que va arribar a la final Pau Etxaniz, de l’Atlético San Sebastián, que va quedar en quarta a posició (89.02). El podi el van conformar el txec Jakub Kreici (88.47), el francès Anatole Delassus (88.60) i el britànic Cristopher Bowers (88.61).

En C1 júnior, l’urgellenc Marc Vicente va repetir la desena posició de les semifinals. En K1 júnior, el palista de Castellciutat Ikenna Mbelu va acabar 21è i l’urgellenc Manel Contreras va finalitzar la seva participació amb un 24è lloc a la semifinal (101.76).

En la jornada de divendres, l’equip format per Miquel Travé, Pau Etxaniz i Manuel Ochoa va guanyar el bronze en K1 masculí sub-23, mentre que el conjunt integrat per Klara Olazabal, Klara González i Ainhoa Lameiro va assolir la plata en C1 femení sub-23, només superades per les piragüistes txeques (124.09). La selecció polonesa va finalitzar en tercer lloc (130.74).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)