Ciclisme

Roglic ataca pujant, cau baixant i es refà en una etapa antològica

El noruec Eiking, membre de l’escapada del dia, és el nou líder en una jornada que acaba amb el segon triomf de l’australià Storer

Primoz Roglic (Jumbo Visma) ha cedit el lideratge de la Vuelta al noruec Odd Christian Eiking (Wanty) en una de les millors etapes que s’han vist fins ara. El vencedor al Rincón de la Victoria ha estat Michael Storer (DSM), la segona de l’australià.

Roglic, tot i que ha acabant perdent el mallot de líder a mans d’un dels ciclistes que ha format l’escapada del dia, ha respirat alleugerit a l’arribada ja que en el descens del duríssim coll d’Almáchar s’ha estimbat en un dels revolts més tancats i ha sortit disparat de l’asfalt. Només s’ha esgarrinxat el culote i ha pogut reincorporar-se a la cursa. Poc abans, en ple ascens al port, ha protagonitzat un atac demolidor i inesperat contra tots els seus rivals, sobretot el duet del Movistar Enric Mas i Miguel Ángel López, que ha creuat la pancarta del port a uns 30 segons de l’eslovè, que ha iniciat el descens a una velocitat de vertigen sense calcular riscos. La caiguda ha permès un petit reagrupament dels favorits però Egan Bernal ha tornat a perdre a temps, uns 37 segons.

Al davant Storer ha estat implacable en el port deixant enrere tots els escapats i Eiking, que estava a uns nou minuts en la general, té ara 58 segons respecte Guillaume Martin, un altre dels fugats, i 2:17 sobre Roglic, el millor entre els favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)