Ciclisme

Cort Nielsen torna a fer de les seves i guanya a Còrdova

El danès suma el segon triomf, aquesta vegada en un esprint salvatge, en una jornada amb la segona caiguda de Roglic a la Vuelta, sense conseqüències

El danès Magnus Cort Nielsen (EF) ha sumat a Còrdova el seu segon triomf a la Vuelta 2021 –el cinquè del seu palmarès– en un esprint memorable en què ha sabut aprofitar el treball del BikeExchange de Michael Matthews i de l’UAE de Matteo Trentin per llançar-se en tromba cap a l’arribada i superar per mig tubular el jove italià Andrea Bagioli (Deceuninck). Vine, Bardet, Bambrilla i Henao, que han atacat a 20 km en el port conegut com a 14 per cent han estat caçats a 900 m de l’arribada. Cort Nielsen ja va estar a punt de guanyar ahir en la duríssima pujada a Valdepeñas.

No ha estat una etapa tranquil·la tampoc pels favorits. En el penúltim port, el de San Jerónimo, ha caigut Primoz Roglic, la segona vegada que li passa a la Vuelta, i un grapat de ciclistes més, que han hagut de pedalar de valent per atrapar el grup capdavanter, del qual no ha perdut roda en cap moment el noruec Christian Eiking (Wanty), que manté un dia més el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)