Tennis

Masarova sorprèn i passa a la segona eliminatòria de l’Obert dels EUA

La barcelonina, que venia de la prèvia, ha derrotat la romanesa Bogdan per 6-7 (9), 7-6 (2) i 7-6 (9)

Rebeka Masarova ha donat la sorpresa i s’ha classificat per la segona eliminatòria de l’Obert dels Estats Units en la seva primera presencia en un quadre gran d’un Grand Slam. La jugadora nascuda a Basilea i criada a Barcelona és la 231 del món, i venia de la fase prèvia. Rebeka Masarova, de 22 anys, ha derrotat després de 3h40 de lluita a la romanesa Ana Bogdan, 102 del món, per 6-7 (9), 7-6 (2) i 7-6 (9). La propera rival de la barcelonina serà l’ucraïnesa Elina Svitolina –cinquena favorita–, que ha guanyat per 6-2 i 6-3 a la canadenca Rebecca Marino en el primer partit.

En aquest mateix quadre femení la segona favorita, la bielorussa Aryna Sabalenka, ha necessitat tres sets per guanyar en la seva estrena contra la sèrbia Nina Stojanovic i ha guanyat per 6-4, 6-7 (4) i 6-0. La japonesa Naomi Osaka, tercera cap de sèrie, ho ha tingut molt més assequible contra la txeca Marie Bouzkova i ha guanyat per 6-4 i 6-1. Carla Suárez va posar punt i final a la seva carrera professional al perdre en primera ronda contra la nord-americana Danielle Collins (2-6 i 4-6). La canaria va superar un càncer i s’ha pogut acomiadar a les pistes que és el que volia.

En el quadre masculí el grec Stefanos Tsitsipas, tercer favorit, ha disputat un èpic partit de 4h49 i de cinc sets contra l’escocès Andy Murray -ex número u mundial–, i al final s’ha imposat per 2-6, 7-6 (7), 3-6, 6-3 i 6-4. El segon cap de sèrie, el rus Daniil Medvédev no ha patit gens contra el francès Richard Gasquet i l’ha superat per 6-4, 6-3 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)