Ciclisme

Tercera victòria de Jakobsen a la Vuelta el dia del seu aniversari

Fabio Jakobsen (Deceuninck) ha aconseguit la seva tercera victòria en aquesta edició de la Vuelta, i ho ha fet el dia del seu aniversari. El neerlandès, de 25 anys, ja porta cinc triomf en la ronda espanyola i 23 en la seva carrera. En una arribada complicada pels revolts en el darrer quilòmetre Fabio Jakobsen ha superat en la meta al belga Jordi Meeus (Bora) i a l’italià Matteo Trentin (UAE Emirates).

El neerlandès ha patit a 50 km de la meta quan s’ha quedat despenjat del pilot principal en l’únic port del dia i l’Emirates ha tirat fort per intentar que no tornès a entrar en el grup principal.

En els primers quilòmetres de l’etapa i mentre es lluitava per formar l’escapada del dia hi ha hagut una caiguda massiva i entre els que han anat a terra estaven el segon de la general, el francès Guillaume Martin (Cofidis), i el quart, el mallorquí Enric Mas (Movistar), que han pogut continuar sense problemes. Per davant s’han escapat cinc homes però mai han arribat a tenir més de dos minuts i mig d’avantatge i han estat atrapats en els deu últims quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)