Triatló

Banyoles recupera el calendari estatal i internacional

La copa d’Europa júnior i el campionat estatal en distància olímpica fan que aquest cap de setmana 1.300 triatletes competeixin a Banyoles, en el que serà l’onzè any seguit amb una cita internacional que, aquest any sí, es du a terme amb els protocols establerts per l’Ajuntament i la Federació Espanyola de Triatló (FETRI).

L’alcalde Miquel Noguer, el president de la Federació Espanyola de Triatló, José Hidalgo i els triatletes Genís Grau i Maria Casals són els protagonistes de la presentació de les proves. “Després d’onze edicions consecutives de triatló internacional, Banyoles és història del triatló i aquest cap de setmana es demostrarà un any més que la ciutat és també una de les capitals de triatló” diu Noguer, agraït amb la confiança de les federacions i dels triatletes i, també, dels 170 voluntaris.

L’estatal juvenil i júnior serà la primera competició, aquest dissabte en la distància esprint. Els grups d’edat a la tarda juntament amb la 35a edició del Triatló de Catalunya completen el programa del primer dia. Diumenge hi ha la copa d’Europa Júnior al matí i l’estatal elit al migdia, amb el garrotxí Genís Grau. “Banyoles és el meu lloc d’entrenament habitual i la meva segona casa i competir aquí és un orgull i intentaré oferir un bon espectacle al públic fent-ho el millor possible” diu el triatleta de Castellfollit de la Roca, campió estatal el 2018. La barcelonina Maria Casals apunta, sobre la cursa júnior: “intentaré seguir amb les bones sensacions amb la competició de Banyoles. Per a mi córrer a casa és fantàstic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)