Ciclisme

Tercer triomf de Magnus Cort Nielsen en la Vuelta

Fabio Jakobsen (Deceuninck) i Primoz Roglic (Jumbo) també sumen tres victòries

Magnus Cort Nielsen s’afegeix al selecte club de corredors amb tres victòries en la Vuelta, després de guanyar la dinovena etapa de 191,2 quilòmetres amb final a Monforte de Lemos, que tenia tres ports (un de 3a i dos de 2a) a la primera meitat. Divuit homes han anat escapats mantenint un pols amb el pilot, comandat pels equips dels esprintadors especialment el DSM, que han acabat guanyant amb set homes al davant i Cort Nielsen com el més ràpid amb Oliveira segon i Simmons tercer.

Fabio Jakobsen (Deceuninck), l’altre corredor amb tres triomfs juntament amb Primoz Roglic (Jumbo) anava despenjat del gran grup, en el qual s’hi ha produït una caiguda a 42 quilòmetres que ha afectat Louis Meintjes (Intermarché), desè a la general un lloc per sobre david de la Cruz (UAE).

Quinn Simmons (Trek) i Rui Oliveira (UAE) han liderat una ofensiva en la fuga que després s’ha reunificat amb cinc homes més que els perseguien i han mantingut un nou pols amb el pilot, a mig minut quan quedaven 20 quilòmetres. La diferència s’ha mantingut fins els últims 5 amb els set homes al davant: Simmons, Oliveira, Roux (Groupama), Cort i Craddock (Education First), Bagioli (Deceuninck) i Kron (Lotto).

Els dos últims quilòmetres han estat els del desenllaç, amb el pilot aixecant el peu i els escapats preparant l’arribada amb Magnus Cort Nielsen imposant la seva potència.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)