Tennis taula

La selecció catalana guanya cinc títols en l’estatal escolar

Dues medalles d’or han estat individuals i tres per equips, i també ha aconseguit una plata i sis bronzes

La selecció catalana ha guanyat cinc medalles d’or, una de plata i sis de bronze en el campionat d’Espanya d’edat escolar que s’ha disputat a la localitat murciana de San Javier. Dos dels títols estatals han estat en individuals i tres en equips. En les proves individuals Irina Gimeno (Vic) ha estat la campiona infantil femenina, mentre que Laia Casanovas (Borges) ha acabat tercera. El títol infantil masculí ha sigut per Francesc Carrera (Borges) que ha guanyat en la final a Luca Khidasheli (CN Sabadell), que ha acabat segon. En la categoria cadet Sílvia Coll (Vic), Mariona Munné (Sant Cugat) i Marc Miró (Calella) han acabat tercers.

En la competició per equips Catalunya ha guanyat tres medalles d’or en cinc competicions. En la categoria infantil femenina Irina Gimeno, Camila Renata Moscoso i Laia Casanovas han estat campiones, mentre que en la cadet femenina Sílvia Coll, Mariona Munné i Raquel Larrubia han guanyat el títol. En cadet masculí Catalunya s’ha emportat la medalla d’or amb Marc Miró, Martí Garrido i Izani Mora. En la categoria infantil masculina Francesc Carrera, Luca Khidasheli i Joan Barberà han acabat tercera, la mateixa posició que ha aconseguit l’equip català inclusiu amb Àlex Moreno, Abril Vidal i Ariadna Ardevol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)