Futbol sala

Jesús Velasco: “Soc aquí per guanyar i ho miraré de fer amb la meva metodologia”

El nou entrenador del Barça de futbol sala no defuig la pressió i assegura que apostarà pels joves del filial si demostren que tenen nivell

Jesús Velasco ha estat presentat aquest dimecres com a nou entrenador del Barça de futbol sala en una roda de premsa en la que ha estat acompanyat d’Aureli Mas, membre de la junta directiva i responsable de la secció. E n la seva primera intervenció Velasco ha estat clar a l’hora de marcar-se objectius per a un equip que en les últimes temporades ho ha guanyat tot: “Seria hipòcrita dir que no hem d’intentar guanyar-ho tot. Espero que el dia que marxi el club sigui més gran, més important, que tingui més títols i que la meva feina hagi servit per millorar-lo.”

Aureli Mas i el tècnic també han ressaltat la importància que els joves facin el salt al primer equip: “Vull que puguin rendir i marcar diferències. Si ve un del filial que ho fa millor que un del primer equip, jugarà. No miro els noms ni ho he fet mai. L’entrenador no considera que la pressió sigui un problema. “Vaig créixer com a jugador i en els meus primers anys com a entrenador en projectes semblants i en equips guanyadors.”

Respecte la manera de treballa l’antic entrenador de l’Inter Movistar ha parlat clar: “Soc un entrenador que sempre he marcat la manera de jugar dels meus equips. L’avantatge és que tinc una gran plantilla, el desavantatge és el poc temps que tenim. Soc aquí per guanyar, ho intentarem amb la meva metodologia de treball, convencent als jugadors que la manera de joc és l’ideal, amb alta intensitat i molta coordinació entre els jugadors que estiguin en pista”.

Jesús Velasco també ha parlat sobre la seva nova casa, el Palau Blaugrana: “He jugat moltes vegades al Palau, és una pista icònica on és molt bonic jugar. Sempre he jugat de visitant i ara tindré la sort de fer-ho com a local”.

Per acabar, sobre Carlos Ortiz, nou fitxatge blaugrana i vell conegut de Velasco, considera que és un jugador clau per donar equilibri i experiència a l’equip. “En el seu rol de tanca és un expert en defensar pivots de referència i molta qualitat. Ens donarà un plus de motivació, està amb moltíssima il·lusió de començar a entrenar aquí amb els seus nous companys i demostrar el jugador que és. És veterà, però físicament està al nivell dels millors jugadors. Tant de bo aconsegueixi mantenir el nivell físic i aportar coses a l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)