Natació

Més de 1.600 inscrits per al retorn de la Travessia de l’Estany

La Travessia a l’Estany de Banyoles torna aquest diumenge, com és tradicional el tercer del mes de setembre, i després del parèntesi del 2020 motivat per la crisi sanitària. La 77a edició de la prova es durà a terme seguint les mesures indicades per les autoritats i el centre neuràlgic no seran les instal·lacions del Club Natació Banyoles sinó la sortida i l’arribada. Una logística que requereix un esforç organitzatiu, com posa en valor Albert Comas, president del club: “Es tracta de la tornada de la prova després d’haver d’ajornar un any l’edició del 2020 per la pandèmia de la Covid-19”.

La cita que tradicionalment obre el curs de la natació, entre altres motius perquè és la primera sortida dels clubs de tot el país, compta amb més de 1.600 inscrits per a totes les modalitats, des de les generals femenina (11.30 h) i masculina (12.30 h) de 2.115 metres fins a les de menors que es fan abans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)