Vela

El Hobie Multieuropean Championship Costa Brava, fins el dia 25 a Sant Pere Pescador

El Hobie Multieuropean Championship Costa Brava són dos campionats que es faran fins el 25 de setembre al Club de Vela La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. El primer, més amateur, fins aquest diumenge. Els camps de regates ubicats davant la Platja del Cortal de la Devesa seran el marc de la primera cita internacional a la Badia de Roses des de l’esclat de la pandèmia, amb participants de 14 països, gairebé 90 embarcacions i més de 150 regatistes.

La cita la organitzen el Club de Vela La Ballena Alegre, el Club Nàutic L’Escala i la Reial Federació Espanyola de Vela, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela i l’European Hobie Cat Association. La presentació s’ha fet aquest dijous amb la representant territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona, Anna Julià; el Vice-President del Patronat Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef; l’alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa; el gerent del càmping la Ballena Alegre, Àlex Trias; la presidenta de l’European Hobie Cat Association, Caterina Delle Ugli i el director de regata de l’Hobie Multieuropean Championship Costa Brava, Pep Subirats.

“És un reflex de què es pot aconseguir amb la col·laboració pública i privada” ha posat en valor Masquef. De fet, els protagonistes de l’acte destaquen que torni la normalitat de les competicions i del turisme esportiu després de la pandèmia. “Som una destinació turística excel·lent i tenim molt a oferir. Gràcies a esdeveniments com aquest, ens donem rellevància internacional i ens situem en lloc privilegiat per practicar esports de vela” ha dit Julià sobre una prova que s’havia de fer a l’estiu de l’any passat. “Tenen impacte econòmic pel territori i la societat” hi afegeix. L’alcalde de Sant Pere Pescador recorda que a les acaballes de l’estiu aquestes competicions “ajuden a la desestacionalització turística al llarg de les diferents temporades i això és molt important per a la destinació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)