Gimnàstica

Miquel Mañé, a les portes del podi en l’europeu de gimnàstica aeròbica

Ha sumat 22,050 punts a Pesaro i s’ha quedat a tres dècimes del bronze

Miquel Mañé, campió mundial a Bakú, s’ha quedat a les portes del podi, en la quarta posició, en l’europeu de gimnàstica aeròbica que s’ha disputat aquest cap de setmana a Pesaro. Amb 22,050 punts, el gimnasta del CG Calafell de 18 anys s’ha quedat a tres dècimes de la tercera plaça, que ha estat per a l’italià Davide Nacci (22,350). L’hongarès Daniel Bali (22,700) ha guanyat el títol per davant del rus Roman Semennov (22,550). Mañé també ha estat cinquè en el grup sènior (20,861), formant equip amb Belén Guillemot, Maria Estéfano, Pau Granell i Paula García. En tot cas, bons resultats per al gimnasta català, que aquest any s’estrenava en la màxima categoria.

També en categoria sènior, la parella formada per Sara Jerez i Daniel Roig van ocupar la desena posició de la qualificació (20,300) i es van quedar com a segons reserves amb vista a la final. Jerez va ser quinzena (19,750) en la prova individual.

Pel que fa a la delegació júnior, composta pels gimnastes catalans Sònia Vidal, Judith Cano, Erika Tamayo i Ferran Gonzàlez també va fer un bon paper i va acumular experiència amb vista a propers campionats. En aquest sentit, va destacar la 17a posició de Vidal (19,250).