Rem

Anna Boada i Júlia Ros són quartes en CW2x del mundial de rem de mar

Marc Franquet ha acabat cinquè i Vitor Ferreira setè en CM1x

Anna Boada i Júlia Ros (CR Olímpic de Barcelona) han lluitat pel podi i han finalitzat en la quarta posició del mundial de rem de mar que s’està disputant a la localitat portuguesa d’Oeiras. Anna Boada i Júlia Ros s’han quedat a només 12 centèsimes de la tercera plaça del podi que ha sigut per Ucraïna-2. El títol mundial de la categoria l’ha guanyat Ucraïna-1 amb 27:13 i les catalanes han acabat quartes a 1:21 de les campiones.

En la categoria CM1x Marc Franquet (RC Nàutic Tarragona) ha ocupat el cinquè lloc i Vitor Ferreira (CR Olímpic Barcelona) el setè, després de fer una gran actuació i s’han quedat a menys d’un minut del podi. El títol l’ha guanyat Jaime Canalejo (CN Sevilla) amb 27:00 i la tercera plaça l’ha ocupat per Adrian Marimón (CD Mar Clot de Lillot) a 1:01. Marc Franquet s’ha quedat a1:41 del campió i Vitor Ferreira a 1:54.

En el CW1x Cris Valdés (RC Marítim de Barcelona) ha finalitzat en la quinzena posició a més de quatre minuts de la campiona, l’italiana Stefania Gobbi que ha guanyat el títol mundial amb 34:08.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)