Rugbi

Els Dracs topen contra el mur de Saint Helens en la final de la Superlague a Old Trafford (10-12)

L’equip de Perpinyà s’ha avançat en la segona part però els anglesos han arribat més sencers al tram final

Els Dracs catalans de Perpinyà han tocat la glòria amb els dits en la final de la Superleague a Old Trafford però han acabat cedint contra la força física i l’habilitat en els moments clau del Saint Helens (10-12), equip campió de les dues edicions anteriors. Naiqama, autor de les dues marques dels anglesos, ha estat determinant en un duel en què els dos equips s’hi han deixat l’ànima i en què els catalans han buscat desesperadament la remuntada en els minuts finals.

Els sants han entrat al partit com autèntic dimonis posant setge a la línia de marca dels Dracs, que han patit el que no està escrit per subjectar els davanters anglesos. L’equip no ha pogut passar ni tan sols de mig cap amb els davanters topant una i una altra vegada contra els seus rivals. Això sí, com a bons catalans han sabut sofrir . En el moment de més angoixa ha aparegut Maloney per recuperar una pilota a la zona ampla i forçar un cop de càstig que ell mateix ha anotat. Amb tot, la fúria anglesa no ha remès i una jugada ben trenada ha acabat a les mans del veloç ala Naiqama, que tot i ser placat per una munió de catalans ha sabut col·locar la pilota a la línia de marca. A poc a poc els Dracs, ja amb el gegant Kasiano al camp, han igualat la força bruta dels davanters anglesos. La tensió ha aflorat en forma de placatges d’alt voltatge, algun cop de puny i accions no al límit del reglament sinó clarament per fora. L’equip ha tingut una bona ocasió per buscara la seva primera marca, però ha preferit xutar a pals, retallar la diferència (4-6) i continuar defensant davant l’ímpetu constant de l’equip britànic.

A la segona part els Dracs han sortit a menjar-se el món i després d’uns minuts de pressió McMeeken ha completat una passada de Maloney per fer la marca dels catalans just quan Saint Helens defensava amb un jugador menys. Maloney ha fet la transformació i l’equip s’ha vist més a prop de fer història (10-6). Els anglesos han tornat a fer un pas endavant i en un atac que llanguia han trobat una passada amb el peu a Naiqama que l’ha clavada. Coote no ha perdonat en la transformació i ha fet els punts definitius. L’esforç final dels catalans, ja sota la pluja, ha estat encomiable però estèril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)