Golf

Amb la mel a la boca

Golf. Arnaus cedeix en el desempat amb Cabrera Bello i es queda en l’obert d’Espanya a les portes del primer triomf en el circuit europeu

El moianès Adri Arnaus (1994) va acaronar el seu primer triomf en el circuit europeu en el Club de Campo Villa de Madrid, però el canari Rafa Cabrera Bello (1984) va exhibir ofici i experiència per aconseguir un birdie i acabar emportant-se el premi gros en el forat de desempat de l’obert d’Espanya. Després de quatre jornades, tots dos jugadors havien signat una targeta idèntica de 265 cops (-19). El català afrontava l’última volta a dos cops del lideratge, però un doble bogey del canari en el primer forat els va igualar en la classificació. A partir d’aquí, el torneig es va convertir en un frec a frec entre tots dos. Arnaus va cometre dos bogeys en el forat 3 i l’11, però dos eagles en el 7 i el 14 van deixar les coses com estaven, amb equilibri total fins a l’últim forat. Amb tres temporades en el circuit europeu, és la quarta vegada que Arnaus s’ha de conformar amb el subcampionat. “Suposo que avui no tocava. Ho continuarem intentant”, es va lamentar.

Pablo Larrazábal va ocupar el 20è lloc, amb 272 cops (-12). Precisament, el barceloní, amb cinc títols al seu palmarès, és encara l’últim professional català que ha aconseguit una victòria en el circuit europeu, el desembre del 2019, en l’Alfred Dunhill Championchip. A Madrid, també va completar un gran torneig el jove amateur de 19 anys David Puig, 34è amb 274 cops (-10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)