Gimnàstica

Or i plata per Andrade en el primer dia de les final per aparells del mundial

Només la brasilera ha repetit medalla en les cinc finals disputades

La brasilera Rebeca Andrade ha guanyat la medalla d’or en el salt i la de plata en les asimètriques en el primer dia de les finals per aparells del mundial que s’està disputant a Kitakyushu (Japó). Rebeca Andrade ha tingut una puntuació de 14,966 en el salt, mentre que en les asimètriques ha rebut els mateixos punts (14.633) que la tercera, la xinesa Lou Rui, però ha tingut millor nota en l’execució i s’ha emportat la plata. El títol en les asimètriques ha sigut per la xinesa Wei Xiaoyuan (14,733). La campiona del concurs complert, la russa Angelina Melnikova, ha disputat les dues finals i ha aconseguit la medalla de bronze en el salt i una quarta posició en les asimètriques.

En la categoria masculina ningú ha repetit medalla. En el terra s’ha imposat l’italià Nicola Bartolini (14,800), mentre que en el cavall amb arcs ha guanyat el nord-americà Stephen Nedoroscik amb 15,266 i en les anelles el campió mundial ha sigut el xinès Lan Xingyu (15,200). En el cavall amb arcs hi han hagut dues medalles de plata i en les anelles dues de bronze. Han acabat amb la mateixa puntuació i també han empatat en la nota d’execució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)