Futbol sala

Tres gols de Pito encarrilen el primer triomf del Barça en la lliga de campions

Els blaugrana han derrotat per 5-1 el Viten Orsha

El Barça ha iniciat la fase principal de la lliga de campions amb una victòria per 5-1 contra el Viten Orsha bielorús. Pito s’ha estrenat com a golejador en el conjunt blaugrana i ha marcat els tres primers gols que han encarrilat la victòria. Demà el Barça jugarà el segon partit del grup que es disputa a kaunas contra el Llevant (15.30 h).

Els blaugrana han tingut ocasions des de l’inici del partit i Pito ha inaugurat el marcador, i ha marcat el seu primer gol com a blaugrana, en el minut 4. El joc del Barça ha sigut brillant, ha dominat i ha tingut ocasions i Pito ha anotat dos gols més en tres minuts (3-0). El conjunt bielorús també ha tingut alguna ocasió però sense encert final. El Viten Orsha ha tret el porter jugador en els darrers minuts de la primera meitat, però Povill ha marcat el 4-0 amb que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el conjunt bielorús ha jugat gairebé tots els seus atacs amb superioritat i sense porter, però no ha tingut gaire profunditat. El Viten Orsha ha fet el 4-1 en el minut 31 i el Barça, sense patir, ha sentenciar a un minut del final amb un gol d’Adolfo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)